PRIVATLIVSPOLITIK FOR INTERNETSIDEN WWW.SUNCUBESAUNA.COM

Generelle oplysninger

Nærværende dokument fastlægger principperne for privatlivsbeskyttelse på internetsiden www.suncubesauna.com. Administrator af siden er SUNCUBE spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (selskab med begrænset ansvar), Mazańcowice 884, 43-391, Mazańcowice, Polen, KRS (registreringsnummer): 0000899648, NIP /skattenummer/: 9372735139.

Persondata

1. I overensstemmelse med art. 13 stk. 1 og stk. 2 i forordning om beskyttelse af persondata af 27. april 2016 gør vi opmærksom på, at Administrator af dine persondata er SUNCUBE spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (selskab med begrænset ansvar), Mazańcowice 884, 43-391, Mazańcowice. Dine persondata behandles af marketinghensyn på basis af frivilligt udtrykt samtykke. Dine persondata vil ikke blive videregivet. Dine persondata vil blive opbevaret til det tidspunkt, hvor samtykket fjernes. Du har ret til adgang til indholdet af dine data samt ret til deres korrigering, sletning eller begrænsning af behandling af persondata, ret til at modsætte dig behandlingen af disse, ret til at tilbagetrække samtykket på et hvilket som helst tidspunkt, uden at dette har indflydelse på lovmedholdeligheden at den behandling, som er foretaget på baggrund af samtykke, inden dette blev trukket tilbage. Du har ret til at indgive en klage til GIODO (Direktoratet for beskyttelse af persondata), såfremt du mener, at behandlingen af dine persondata krænker generelle bestemmelser i forordningen om beskyttelse af persondata af 27. april 2016. Det er frivilligt, om du vil oplyse persondata.

2. Administrator indsamler frivilligt afgivne informationer fra de personer, som besøger internetsiden. Ydermere kan Administrator af tekniske formål gemme information om parametre i forbindelse med besøget, så som IP-adresse i forbindelse med administration af serverne, samt til indsamling af generel statistisk og demografisk information (fx om den region, hvorfra forbindelsen etableres), og også indsamle disse oplysninger af sikkerhedshensyn.

3. Administrator lægger særlig vægt på at beskytte privatlivet og de oplysninger, der er afgivet af besøgende på siden. Administrator udviser den fornødne omhu ved udvælgelsen og anvendelsen af passende tekniske midler, herunder organisatoriske og programmer, som sikrer beskyttelse af de behandlede data, og i særdeleshed beskyttelse af disse data mod videregivelse til ikke autoriserede personer, visning, tab og ødelæggelse, uautoriseret modificering og også behandling af disse data i krænkelse af gældende lovbestemmelser.

4. I tilfælde af brugerens abonnement på nyhedsbrev, fremsender Administrator til den af brugeren angivne elektroniske postadresse meddelelser, der indeholder information om produkter og ydelser, som forhandles hos SUNCUBE, og også information om organiserede konkurrencer og kampagnetilbud.

5. Enhver ændring kan meddeles til adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

PRINCIPPER FOR COOKIES PÅ INTERNETSIDEN WWW.SUNCUBESAUNA.COM

 

1. Under brugen af internetsiden www.suncubesauna.com anvendes ”cookies”, dvs. små tekstinformationer, som lagres i den besøgendes slutudstyr i forbindelse med anvendelsen af internetsiden. ”Cookies” er information, som lagres af serveren på brugerens slutudstyr, som serveren kan aflæse ved hvert besøg fra det pågældende slutudstyr. Anvendelse af disse har til formål at sørge for, at internetsiden fungerer korrekt.

2. De af administrator anvendte ”cookies” er sikre for brugerens slutudstyr. I særdeleshed er det på denne måde ikke muligt, at der kan komme virus eller andre uønskede programmer eller ondskabsfulde programmer til brugerens udstyr. Disse filer gør det muligt at identificere det af brugeren anvendte program, og tilpasse internetsiden individuelt til hver besøgende. Cookies indeholder som regel navnet på den internetside, som de kommer fra, den tid de er lagret på udstyret og den lagrede værdi.

3. Administrator gør brug af to slags ”cookies”:
a. sessionscookies: disse lagres på det udstyr, som besøger internetsiden, og forbliver der indtil sessionen med den pågældende browser afsluttes. De lagrede informationer slettes derefter totalt fra hukommelsen i det udstyr, som besøger siden Mekanismen med sessionscookies gør det ikke muligt at indhente nogen form for persondata eller fortrolige oplysninger fra udstyret til den besøgte internetside;
b. faste cookies: gemmes på det udstyr, som besøger internetsiden, og forbliver der, indtil de slettes. Afslutningen af sessionen i webbrowseren eller nedlukning af udstyret medfører ikke, at de slettes fra det besøgende udstyr. Mekanismen med faste cookies gør det ikke muligt at indhente nogen form for persondata eller fortrolige oplysninger fra udstyret til den besøgte internetside.

4. Administrator gør brug af ”cookies” til følgende formål:
a. konfigurering af internetsiden;
b. generering af statistik, som hjælper med at forstå, hvordan de personer, som besøger internetsiden, gør brug af denne, hvilket muliggør en forbedring af dens struktur og indhold med hjælp fra analytiske redskaber i Google Analytics, som administreres af Google Inc. med hjemsted i USA. Googles politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://policies.google.com/privacy;
c. fastsættelse af en profil for den besøgende på internetsiden, med henblik på at vise tilpassede materialer i reklamenetværk med anvendelse af internetredskaber fra Google AdSense, som administreres af Google Inc. med hjemsted i USA. Googles Politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://policies.google.com/privacy;
d. popularisering af internetsiden ved hjælp af den sociale medieservice plus.google.com, som administreres af Google Inc. med hjemsted i USA. Googles Politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://policies.google.com/privacy;
e. popularisering af internetsiden ved hjælp af den sociale medieservice plus.google.com, som administreres af Facebook, som administreres af Facebook.inc. med hjemsted i USA eller Facebook Ireland med hjemsted i Irland; Facebooks Politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://www.facebook.com/privacy/explanation;
f. popularisering af internetsiden ved hjælp af den sociale medieservice Instagram.com, som er administreret af Instagram LLC med hjemsted i USA. Instagram.com’s Politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://help.instagram.com/519522125107875;
g. popularisering af internetsiden ved hjælp af den sociale medieservice Twitter.com, som administreres af Twitter Inc, med hjemsted i USA. Twitter.com’s Politik for Beskyttelse af Privatlivet er tilgængelig på følgende link: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-rules.

5. Vi anbefaler at læse ovennævnte virksomheders Politik for Beskyttelse af Privatlivet, som at gøre sig bekendt med deres principper for anvendelse af ”cookies”.

6. Cookies kan anvendes af reklamenetværk, særligt af netværket Google til at vise reklamer, som er tilpasset den måde, brugeren anvender internetsiden på. Med henblik herpå kan der opbevares information om brugerens navigationsspor eller den periode han har opholdt sig på den pågældende internetside.

7. Når det drejer sig om den information om den besøgendes præferencer, som er indsamlet af Googles reklamenetværk, kan Brugeren se og redigere information, som fremgår af cookies, ved hjælp af redskabet: https://www.google.com/ads/preferences/.

8. Den besøgende på siden kan selvstændigt og til enhver tid ændre indstillinger vedrørende ”cookies”, fastsætte betingelserne for deres opbevaring og ”cookie”-filernes adgang til brugerens udstyr. Ændringer af indstillingerne som omtalt i foregående sætning, kan den besøgende på siden foretage ved hjælp af webbrowserens indstillinger eller ved hjælp af indstilling af servicen. Disse indstillinger kan i særdeleshed ændres på en sådan måde, at de automatisk blokerer for betjeningen af ”cookies” i webbrowserens indstillinger eller at der informeres om disse, hver gang de anbringes på den besøgendes udstyr. Detaljeret information om de muligheder og metoder der anvendes til betjening af ”cookies” er tilgængelige i programmets (internetbrowserens) indstillinger.

9. Brugeren kan til enhver tid slette ”cookies” ved hjælp af de tilgængelige funktioner i den internetbrowser, han benytter:
a. Internet Explorer,
b. Chrome,
c. Safari,
d. Firefox,
e. Opera,
f. Android,
g. Safari (iOS),
h. Windows Phone,
i. Blackberry.

10. Begrænsningen i anvendelsen af cookies kan have indflydelse på visse former af den funktionalitet, som er tilgængelig på internetsiden www.suncubesauna.com.

We love cookies!

In order for the system to operate properly, we use cookies in line with our Privacy Policy. You can set the conditions of storing and accessing of cookies in your Internet browser.